Pages

Subscribe Twitter

Friday, 22 August 2014

Sukan Tahunan Tadika PASTI Mesra Al-Ikhwan Adli

Salam semua... bila dh sambungkan usb pd komputer ngn henpon aku... baru laa dpt upload segala gambar yg ada dalam henpon aku ni.. maklum laa dari sehari ke sehari nak update.. asyik xjadi je nak start blogging ni... sorry laa Adli, mummy baru sempat update skarang walaupun Sukan Tahunan Tadika Pasti Al-Ikwan Adli ni dh lama iaitu 20 April 2014 yg lalu... bukan ape.. ari ni dh settle semua bank recon aku utk bulan July 2014.. maklum plok ari ni ari Jumaat.. tambah lgi ari ni di istiharkan Hari Berkabung seluruh Malaysia kerana kejadian #MH17.. Al-Fatihah utk semua jenazah yg beragama Islam... dan salam takziah utk semua keluarga yg terlibat dalam insiden ini... Sayu bila melihat istiadat pengkebumian td walaupun dalam opis ni xde tb..tp dpt laa tgk skit2 kat Astro On The Go... yeaaa...

Alamak!! Hubby dh call suh turun...dh kul 6.30pm..waktu aku utk pulang... nanti aku sambung lagi cite pasal Sukan Ank ku Adli ni lgi yer...

Saat Adli bersama adik-adiknya menunggu utk dipanggil cikgunya..rehat lu.. baru je sampai..blum panas lagi bontot masing2.. hihihihihi

Aku bersama-sama dgn hero-heroku..ehehehe.. posing jap..

Adli rumah hijau

Adli menyorok blakang kawan dia..

Adli siap sedia dalam barisan..

Alamak!!! Adli mengantuk plok!! ahahahaha...


Kimy & Wafiy bersama ayahnya~


Wafiy kena kurung..ahahahaa...

Nangis si Wafiy bila Kimy mengusik dia...cian dia


Siap sedia utk menyanyi..



Adli sedia utk bersukan..

Adli beratur masuk padang utk aktiviti sukan yg dia masuk..

Adli dan kawan2 rumah hijau menang tempat pertama utk permainan Spinning Tyre.. cayala sayangku...

Phewwit... medal emas yg pertama..

Adli tgh tunggu giliran dia..ahahaha...

Adli beratur nak terima hadiah... masam jer muke tu.. mcm tak puas hati dapat pingat perak utk sukan Passing Bom Air


Cayalah... Medal ke-2 Pingat perak utk Passing Bom Air

Adli possing bersama pingatnya

Adli bersama Apis (jiran blakang umah) tomey~

Lagi banyak aktiviti Adli dalam video.. tp susah nak upload laa kat sini... so.. ini aje laa yg dpt ku kongsikan pd korang tentang Hari Sukan Tahunan Tadika PASTI Mesra Al-Ikhwan, Ampang.
Wassalam

0 comments:

My Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

My Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers

My 1st Beloved Son, Adly

Lilypie Kids Birthday tickers

My 2nd Beloved Son, Kimy

Lilypie Kids Birthday tickers

My 3rd Beloved Son, Wafiy

Lilypie Third Birthday tickers