Pages

Subscribe Twitter

Wednesday, 26 August 2015

Wafiy Selfie..

Pandai plok Wafiy ni selfie.. ahahhaa... mari kite tengok!!


Pahtu malu plok bila org tunjuk gambar selfie dia.. ahahhahaa...


Wafiy comey..

Seronok Wafiy bila dpt baju baru.. bukan main sengeh ke telinga.. ehhehehe...comey angat.. mula nye aku suh try je baju tu..skali xnk salin balik... Wafiy..Wafiy.. siap lentok ngan ayah yer lagi.. ehhehehe




Monday, 24 August 2015

Red Velvet for Hari Raya 2014

Hye²... kali ni nk update pasal kek red velvet.. aku buat sendiri tau sehari seblum raya..dan bila tiba hari raya... aku serahkan kek tu pada kak yie (kakak ku yg no 3).. bg dia potong kek buh dlm bekas.. anak ku Adli dan anak² kak yie (Maira & Syifa) kusyuk duk tengok mama dia duk potong kek.. xsabar nak makan sebenarnye.. cewaaahh.. kek cik bie buat nyummy nyum...ahahahhaaha..


Thursday, 20 August 2015

Hari Raya Aidilfitri 2014

Throwback kenangan Hari Raya Tahun lepas.. wah.. tema carca marba punye color.. ehehehheehe.. biasa laaa bila raya belah aku xkisah color apa pon.. janji raya.. yuhuuuu... ni bila tgk balik gambar² dalam handphone.. terasa nk upload semua gambar² aku ngan family aku.. saje je laa nk share.. bukan nk menunjuk².. 













Peace Yo...

Jalan² cari makan.. Adli dari belakang panggey "mummy².. pusing jap.." bila aku pusing je.. "klik klik" bunyi kamera handphone aku.. skali tgk balik gambar.. isk.. "xnk laa mummy.. ambik lagi skali..xlawa.." ahahhahaa... skali tunjuk peace.. baru gambar nampak skit ok.. hehehehe.. nk jugak!! 

Bila balik dari jalan² aku duk blakang plok ngn Wafiy sbb Adli nak duk depan.. bila tiba nk bergambar.. Wafiy dh lalok² nk tido.. eheheheh.. siap tongkat pipi tu haah.. baik punyer lentok.. nammmmpaaaak???!! 


DIY Alas Meja Makan & Table Runner

Projek ni tahun lepas lagi sempena Hari Raya Aidilfitri 2014..cume baru upload je gambar ni sambil² tgk balik gmbr Wafiy... elok plok tu dia posing depan alas meja & table runner ni.. sama sebok time org bentang alas meja.nk snap gambar, dia pon interprem skali.. huh~ mase ni Wafiy umur baru setahun.. gigi baru tumbuh skit..hehehehe comel...


Tuesday, 3 March 2015

Super Duper Busy

Assalamuallaikum semua...

Dah lama xupdate blog aku ni... bz gile nk kabor korang.. ngan audit bank confirmation yang lama gile nk settle tahun ni.. dari last year sampai awl bulan 2.. huh~.. lagi2 bz ngan jahit menjahit Alhamdulillah rezeki menjahit baju & tudung pon ade.. bz ngan buat car boot sale.. bz ngan bazaar lagi... aduh2... Syukur Alhamdullillah ngn rezeki yg Allah berikan...

Memang azam tahun baru ni aku nk lebih fokus utk buat sale byk2..jual apa produk? ahahahha.. aku jual mcm2.. ikut mood.. ikut aku nk jual ape pon..janji dpt untung.. bukan ape seronok tgk kawan2 aku yg dah benti kije tp rezeki makin bertambah2 dengan berniaga... betul laa bak kata hadis2.. berniaga itu adalah 9 dari 10 pintu rezeki. 

So lepas ni.. aku akan update mana yg sempat je dlm blog ni yer.. ehhehehe... sory laa kalu mana stock yg dh lama sold out pon still appear kat dlm blog ni.. nanti kalu u all nk tau still available atau x.. wassap2 laa aku eik... 012-2913114 Bie. nanti aku update kemudian.. Insyallah..

Monday, 5 January 2015

Salam New Year 2015


My Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

My Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers

My 1st Beloved Son, Adly

Lilypie Kids Birthday tickers

My 2nd Beloved Son, Kimy

Lilypie Kids Birthday tickers

My 3rd Beloved Son, Wafiy

Lilypie Third Birthday tickers