Pages

Subscribe Twitter

Tuesday, 3 March 2015

Super Duper Busy

Assalamuallaikum semua...

Dah lama xupdate blog aku ni... bz gile nk kabor korang.. ngan audit bank confirmation yang lama gile nk settle tahun ni.. dari last year sampai awl bulan 2.. huh~.. lagi2 bz ngan jahit menjahit Alhamdulillah rezeki menjahit baju & tudung pon ade.. bz ngan buat car boot sale.. bz ngan bazaar lagi... aduh2... Syukur Alhamdullillah ngn rezeki yg Allah berikan...

Memang azam tahun baru ni aku nk lebih fokus utk buat sale byk2..jual apa produk? ahahahha.. aku jual mcm2.. ikut mood.. ikut aku nk jual ape pon..janji dpt untung.. bukan ape seronok tgk kawan2 aku yg dah benti kije tp rezeki makin bertambah2 dengan berniaga... betul laa bak kata hadis2.. berniaga itu adalah 9 dari 10 pintu rezeki. 

So lepas ni.. aku akan update mana yg sempat je dlm blog ni yer.. ehhehehe... sory laa kalu mana stock yg dh lama sold out pon still appear kat dlm blog ni.. nanti kalu u all nk tau still available atau x.. wassap2 laa aku eik... 012-2913114 Bie. nanti aku update kemudian.. Insyallah..

My Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

My Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers

My 1st Beloved Son, Adly

Lilypie Kids Birthday tickers

My 2nd Beloved Son, Kimy

Lilypie Kids Birthday tickers

My 3rd Beloved Son, Wafiy

Lilypie Third Birthday tickers