Pages

Subscribe Twitter

Wednesday, 26 August 2015

Wafiy Selfie..

Pandai plok Wafiy ni selfie.. ahahhaa... mari kite tengok!!


Pahtu malu plok bila org tunjuk gambar selfie dia.. ahahhahaa...


Wafiy comey..

Seronok Wafiy bila dpt baju baru.. bukan main sengeh ke telinga.. ehhehehe...comey angat.. mula nye aku suh try je baju tu..skali xnk salin balik... Wafiy..Wafiy.. siap lentok ngan ayah yer lagi.. ehhehehe




Monday, 24 August 2015

Red Velvet for Hari Raya 2014

Hye²... kali ni nk update pasal kek red velvet.. aku buat sendiri tau sehari seblum raya..dan bila tiba hari raya... aku serahkan kek tu pada kak yie (kakak ku yg no 3).. bg dia potong kek buh dlm bekas.. anak ku Adli dan anak² kak yie (Maira & Syifa) kusyuk duk tengok mama dia duk potong kek.. xsabar nak makan sebenarnye.. cewaaahh.. kek cik bie buat nyummy nyum...ahahahhaaha..


Thursday, 20 August 2015

Hari Raya Aidilfitri 2014

Throwback kenangan Hari Raya Tahun lepas.. wah.. tema carca marba punye color.. ehehehheehe.. biasa laaa bila raya belah aku xkisah color apa pon.. janji raya.. yuhuuuu... ni bila tgk balik gambar² dalam handphone.. terasa nk upload semua gambar² aku ngan family aku.. saje je laa nk share.. bukan nk menunjuk².. 













Peace Yo...

Jalan² cari makan.. Adli dari belakang panggey "mummy².. pusing jap.." bila aku pusing je.. "klik klik" bunyi kamera handphone aku.. skali tgk balik gambar.. isk.. "xnk laa mummy.. ambik lagi skali..xlawa.." ahahhahaa... skali tunjuk peace.. baru gambar nampak skit ok.. hehehehe.. nk jugak!! 

Bila balik dari jalan² aku duk blakang plok ngn Wafiy sbb Adli nak duk depan.. bila tiba nk bergambar.. Wafiy dh lalok² nk tido.. eheheheh.. siap tongkat pipi tu haah.. baik punyer lentok.. nammmmpaaaak???!! 


DIY Alas Meja Makan & Table Runner

Projek ni tahun lepas lagi sempena Hari Raya Aidilfitri 2014..cume baru upload je gambar ni sambil² tgk balik gmbr Wafiy... elok plok tu dia posing depan alas meja & table runner ni.. sama sebok time org bentang alas meja.nk snap gambar, dia pon interprem skali.. huh~ mase ni Wafiy umur baru setahun.. gigi baru tumbuh skit..hehehehe comel...


My Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

My Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers

My 1st Beloved Son, Adly

Lilypie Kids Birthday tickers

My 2nd Beloved Son, Kimy

Lilypie Kids Birthday tickers

My 3rd Beloved Son, Wafiy

Lilypie Third Birthday tickers